Gitterristetrin

Gitterristetrin på trappe

Elefant® gitterristetrin anvendes i trapper til bolig-, erhvervs- og industrielt byggeri. De kan tilpasses til montering i eksisterende trapper eller de anvendes til standard ligeløbstrapper.

elefant® gitterristetrin har serrateret forkant.

elefant® gitterristetrin er pressvejst riste type SP med bæreribber i fuld højde i bæreretningen samt fylde- og styreribber i variabel højde, der går vinkelret på bæreribberne. Uden om ristene er der påsvejst kantstål med boltehuller for montage.

Tegning af gitterristetrin

Dimension: 
elefant® gitterristetrin findes i en række standardstørrelser fra 150x500 til 300x1500 mm, men kan også fremstilles efter opgave. 

Maskestørrelser: 
Gitterristetrin leveres med standardmaske 32x22 mm. Ønskes en anden maskestørrelse skal risten specialfremstilles.

Tegning af boltehuller på gitterristetrin

Bæreribber:
20x2 mm 

Kantstål:
50x3, 60x3, 70x3 eller 75x3 mm alt efter dimensionen.

Boltehuller: 
elefant® gitterristetrin leveres som standard med boltehuller for montage. Boltehullernes placering fremgår af tegningerne til venstre.

Tegning af boltehuller på gitterristetrin

Materiale: 
Fremstilles i stål S240 dkp, men kan også produceres efter forespørgsel i andre materialer. 

Overfladebehandling: 
elefant® gitterristetrin er varmtforzinket i.h.t. DS/EN ISO 1461 2009, men de kan leveres med andre overfladebehandlinger eller ubehandlet.

Tegning af boltehuller på gitterristetrin

Specialstørrelser: 
Kontakt os for yderligere oplysninger om muligheder og priser. Bemærk: Den korrekte dimensionering af gitterristetrin afhænger af anvendelsesområdet for trinnene (industri, brandtrappe mv.). Dette bør derfor oplyses ved forespørgsel/bestilling.