Gitterriste

Skraberist med kantstål

Skraberiste og rammer

Til nedstøbning i niveau

Se mere

Industririst med stor styrke

Industririste

Stor styrke - let konstruktion

Se mere

Afløbsrist med ramme fra ElefantRiste A/S

Afløbsriste

Gitterriste og rammer

Se mere

Skærerist til videre forarbejdning

Skæreriste

Skæres til on-site

Se mere

Indgangsriste foran indgangsparti

Indgangsriste

Minimér snavs og skidt indenfor

Se mere

Reposriste til trapper

Reposriste

Reposer til trapper

Se mere

Designriste fra ElefantRiste A/S

Designriste

Til dekorative formål

Se mere

Loftsriste med udskæringer til spots

Loftsriste

Loftsriste som beklædning

Se mere

Strandriste som gangvej i sand

Strandriste

Nemt for gangbesværede

Se mere

Dobbeltrist med skrålameller og lige lameller

DB rist

Skrå- og lige lameller i én rist

Se mere

-

-

Gitterriste fra ElefantRiste® udmærker sig ved høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores gitterriste er pressvejste som derfor sikrer at risten holder sin form trods daglig belastning gennem meget lang tid. De pressvejste elefant® gitterriste egner sig til både indenfor industri og til unikke designopgaver, hvor funktionalitet og design er prioriteret.

Gitterriste med variabelt maskeforløb og valsning
Hos ElefantRiste® tilbyder vi - udover ensartet maskeforløb - også gitterriste med variabelt maskeforløb. Det gør det muligt at designe helt unikke gitterriste til ethvert formål. Ydermere kan vi valse gitterristene til en given radius og tilføjer dermed en ekstra dimension til dine muligheder.

Gitterriste i mange materialer
Materialevalget afgøres i forhold til ristenes anvendelse. ElefantRiste® kan fremstille gitterriste i mange materialer blandt andet aluminium, rustfrit stål sort stål og corten. Vores specialister sidder klar til at rådgive dig om dit valg af gitterriste.

Leveringstid og on-site tilpasning
Vi kan levere gitterriste med påsvejste montagebrikker så ristene leveres færdiggjort efter specifikationer og inden for 2-3 normale arbejdsuger (Visse typer kan kræve ekstra leveringstid). Tilpasning på stedet udføres let med en vinkelsliber uden fare for at ribberne springer op.

Riste i højstyrkestål HSS420™
ElefantRiste fremstiller riste i højstyrkestål HSS420™, som er en ståltype med ca. 75% højere flydespænding end almindelige ståltyper - og med bedre tolerancer.

Optimering af vægt og styrke
Ved at fremstille riste i højstyrkestål HSS420™ kan vi hos ElefantRiste reducere vægten på risten og samtidig bevare belastningskravene. Læg hertil at vores riste er pressvejste, som betyder ekstra styrke og holdbarhed. Alle vores riste i højstyrkestål HSS420™ overholder derfor alle gældende Eurocodes og standarder.

Tekniske data på HSS420™
Varmvalsede coils og plader af blødt ulegeret stål til koldbearbejdning. Bejdset og olieret overflade, Aluminiumsberoliget (0,03-0,06%), (blank overflade ved varmforzinkning), med spor af zink ved varmforzinkning. Materialet er egnet for gængse svejseprocedurer.