Industririste

Industririst fra ElefantRiste A/S

Elefant® industririste kan anvendes til gangbroer, platforme, reolgulve, arbejdsdæk, vedligeholdelses adgange mv. Industririste har en stor styrke i fht. deres lette konstruktion. Det er let at tilpasse en industririst, såvel under produktionen som ude på byggepladsen. Ved krav om meget høj skridsikkerhed kan ribberne serrateres i én eller begge retninger.

elefant® industririst er en pressvejst rist type SP med bæreribber i fuld højde i bæreretningen samt fylde- og styreribber i variabel højde, der går vinkelret på bæreribberne. Industririste kan leveres med påsvejst kantstål på alle 4 sider i samme dimension som bæreribberne.

Industririste som platforme, trin og reposer

Dimension: 
elefant® industririste findes i en række standard størrelser fra 400x1000 til 1000x1500 mm, men kan også special fremstilles. 

Maskestørrelser: 
Industririste lagerføres med maskestørrelserne: 32x17 mm kuglesikker og 32x32 mm. 
Ønskes en anden maskestørrelse skal en industririst specialfremstilles.

Industririste anvendt til gangbro

Serratering: 
Er der krav om meget høj skridsikkerhed kan en industririst leveres med serraterede bæreribber eller med serraterede bære- samt fylde- og styreribber.

Udskæringer: 
elefant® industririste kan levers med udskæringer eller de kan som følge af presssvejsningen skæres til på stedet.

Industririst med maskeforløb 30x15 mm

Materiale: 
Industriristene leveres som standard i stål S240 dkp, men kan også produceres efter forespørgsel i rustfrit 1.4301 & 1.4404.

Overfladebehandling: 
Som standard er ristene varmtforzinket i.h.t. DS/EN ISO 1461 2009, men de kan leveres med andre overfladebehandlinger, f.eks. bejdset eller el-poleret i rustfrit stål.

Industririst med maskeforløb 30x30 mm

Specialstørrelser: 
Kontakt os for yderligere oplysninger om muligheder og priser. 

Montage: 
En industririst kan fastgøres til konstruktionen ved hjælp af isvejste brikker, huller i kantstålet eller med spændebeslag.