ElefantRiste A/S

ElegantRiste A/S

Produkter og markeder: 
ElefantRiste A/S udvikler, producerer og markedsfører:

Pressvejste elefant® riste i alle udformninger 
Skridsikre planker og lejdertrin 
Eksklusive designriste

Vi leverer riste til virksomheder indenfor en række forskellige industrier. Nogle af de almindeligste er:

Bolig- og erhvervsbyggeri
Den kemiske industri
Metalindustrien
Fødevareindustrien
Skibsværfterne
Offshore
El-, vand- & varmeforsyninger ι Amter og kommuner og andre offentlige kontorer

ElegantRiste A/S produktionsfaciliteter

70% af vore riste er produceret efter kundernes specifikationer, men vi har også et bredt udvalg af standardriste lige fra trinriste til industri- og kørestærke riste klar på lager til hurtig levering. Gennem en målrettet indsats har vi med stor succes markedsført vores produkter over for specielt arkitekter og rådgivende ingeniører i Danmark og det øvrige Skandinavien samt i England, Irland og Tyskland.

Rådgivning: 
Med mere end 50 års erfaring med risteproduktion bidrager vi ofte med rådgivning til arkitekter og vore kunder omkring dimensionering, materialevalg, maskestørrelse og overfladebehandling mv. Målet er, gennem tæt samarbejde med arkitekter og kunder, at finde den optimale løsning både design-, kvalitets- og prismæssigt.

ElegantRiste A/S produktionsfaciliteter

Produktionen:
ElefantRiste er en af få tilbageværende producenter af riste, hvor design og produktion foregår i Danmark. Vi møder konkurrencen fra importerede riste gennem øget automatisering og investeringer i nye maskiner. Derudover mener vi at den tætte kontakt mellem produktion, salg og kunden er en stor fordel for vore kunder. Materialer: Vi anvender kun materialer af høj kvalitet for at sikre en større ensartethed gennem produktionen og dermed også i slutproduktet. Vores alsidighed og kontinuerlige kvalitet i vore produkter er vigtige egenskaber for vore kunder.

Samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører: 
Gennem de senere år har stadig flere arkitekter, rådgivende ingeniører og designere fået øje på de dekorative muligheder i elefant® ristene. Det har resulteret i mange nye funktionelle og dekorative anvendelsesmuligheder for riste og planker. Kreativitet og viden om kundernes krav videresendes til os gennem disse konsulenter. Dette kombineret med vor fleksibilitet og erfaringer har ofte resulteret i nye muligheder og løsninger.