Gitterristetrin

Gitterristetrin

- Kan tilpasses til montering i eksisterende trapper eller standard ligeløbstrapper.
- Skridsikker serrateret forkant
- Pressvejste riste type SP med stor styrke
- Boltehuller i endestykker
- Standardstørrelser fra 150x500 til 300x1500 m
- 32x22 masker
- Mulighed for specialstørrelser
- Stål 240YP galvaniseret iht. ISO1461
 

Kontakt ElefantRiste A/S

Elefant® gitterristetrin anvendes i trapper til bolig-, erhvervs- og industrielt byggeri. De kan tilpasses til montering i eksisterende trapper eller de anvendes til standard ligeløbstrapper. elefant® gitterristetrin har serrateret forkant. elefant® gitterristetrin er pressvejst riste type SP med bæreribber i fuld højde i bæreretningen samt fylde- og styreribber i variabel højde, der går vinkelret på bæreribberne. Uden om ristene er der påsvejst kantstål med boltehuller for montage.

Elefant® gitterristetrin findes i en række standardstørrelser fra 150x500 til 300x1500 mm, men kan også fremstilles efter opgave. Gitterristetrin leveres med standardmaske 32x22 mm. Ønskes en anden maskestørrelse skal risten specialfremstilles.

20x2 mm bæreribber og kantstål i 50x3, 60x3, 70x3 eller 75x3 mm alt efter dimensionen. elefant® gitterristetrin leveres som standard med boltehuller for montage. Fremstilles i stål S240 dkp, men kan også produceres efter forespørgsel i andre materialer. Elefant® gitterristetrin er varmtforzinket i.h.t. DS/EN ISO 1461 2009, men de kan leveres med andre overfladebehandlinger eller ubehandlet.

Kontakt os for yderligere oplysninger om muligheder og priser. Bemærk: Den korrekte dimensionering af gitterristetrin afhænger af anvendelsesområdet for trinnene (industri, brandtrappe mv.). Dette bør derfor oplyses ved forespørgsel/bestilling.